BESKRIVELSE AF SAGEN:

Udarbejdelse af helhedsplan for Himmerland Boligforenings afdeling 94. Afdelingen består af 35 2-plans rækkehuse og 8 lejligheder. Alle rækkehusene er 4-værelses boliger på 126 m2 og med en lille have. Lejlighederne er fordelt med 4 stk. i stueetagen på 69 m2 med have og 4 stk. på 1. sal på 58 m2 med altan. Bebyggelsen er fra ca. 1972.

Målet med helhedsplanen er at forbedre bebyggelsens energimæssige situation og gennemføre en teknisk opgradering samt eliminere kuldebroer i mulig grad og fjerne fugtproblemer.

Opgangsboliger i stuetage ombygges til tilgængelighedsboliger og lejligheder på 1. sal moderniseres. Herudover ønskes gennemført en generel modernisering af badeværelser og køkkener.

Helhedsplanen har også til mål at udbygge det lokale gode boligmiljø bl.a. via ny beplantning og nye, varierende, zone-opdelte belægninger, som afspejler formålet med de pågældende arealer.

 

RÅDGIVNINGSYDELSER:

Totalrådgivning. Indledende undersøgelser, tilstandsrapporter, energi- og indeklimaoptimering, grøn screening, udarbejdelse af helhedsplan, økonomiberegninger og projektledelse.