BESKRIVELSE AF SAGEN
Opførelse af nye undervisningslokaler til Nordjyllands Idrætshøjskole med ca. 1000 m2 dedikeret til fitness og cross training. Hjertet i bygningen er en stor cross training-hal på 533 m2, derudover er de tilstødende lokaler indrettet som træningslokaler til styrke, cardio, spinning og teoretisk undervisning. I spinningslokalet er der en 30 m2 stor skærm, hvor eleverne kan køre spinningsprogrammer på.Bygningen er udført i en let konstruktion, hvor hovedbygningens tag er med-sadeltag, hvor der på sydsiden er monteret et omfattende solcelleanlæg inkl. batteribank til forsyning af bygningens strømforbrug. Facaden er udført i fibercementplader. Foyer-området har fladt tag med tagpap-dækning. Her giver træfacader et varmt modspil til den mere neutrale halbygning. Store glaspartier sikrer naturligt lys og et kig til bygningens indre.

Lokalerne er ventileret med mekanisk balanceret ventilation, suppleret med muligheden for automatisk styret naturlig ventilation i cross training-hallen.

RÅDGIVNINGSYDELSER

Ingeniørrådgiver med ansvar for bærende konstruktioner og brand inkl. certificeret statiker og brandrådgivning i henholdsvis konstruktionsklasse KK2 og brandklasse BK2. Herudover omfattede rådgivningen tekniske installationer for bl.a. VVS, ventilation og el inkl. koordinering med solcelleanlæg og tilhørende batteribank.