En vigtig milepæl er nået i færdiggørelsen af AAU SUND – byggeriet er nemlig blevet afleveret til bygherren, Vejdirektoratet. Byggeriet blev til trods for stigende priser mv. afleveret både til tiden og prisen.

Den nye bygning skal danne rammerne for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet. AAU SUND får stor tilknytning med Nyt Aalborg Universitetshospital – de to byggerier forbindes med en koblingszone og har fælles faciliteter fx undervisningslokaler, laboratorier, biblioteksfunktion, fælles foyer og auditorier mv.

Byggeriet af AAU SUND er et samarbejde mellem bygherre Vejdirektoratet, hovedentreprenør MT Højgaard Danmark og Konsortiet Indigo – konsortiet består af LINK Arkitektur, Creo Arkitekter, Schmidt Hammer Lassen Architects, NNE Pharmaplan, Royal Haskoning, OJ rådgivende ingeniører og Brix og Kamp A/S. Underrådgivere på projektet er arkitekterne Bjørk & Maigård og rådgivende ingeniørfirma Søren Jensen. Brix & Kamp har været ingeniør tilsyn og deltaget i commissioning for Indigo Konsortiet i hele byggeperioden.

Foto: Vejdirektoratet