I dag havde vi fornøjelsen af at have besøg af en gruppe engagerede 3g’ere fra HTX på EUC Nord og deres undervisere i forbindelse med en af deres årlige teknikfagsdage. Første stop på dagen var et besøg hos os, inden de skulle videre til forskellige industrivirksomheder i området.

De studerende har til daglig teknikfaget: Byggeri og energi, hvor de stifter bekendtskab med arkitektur og flere forskellige ingeniørdiscipliner. Faget giver kendskab til teknologi og design, når man tegner og indretter et hus. Faget berører blandt andet byggematerialer, tidsplanlægning, beregninger vedrørende stabilitet og styrke, energiforbrug, termografi og indeklima. De studerende får kendskab til nybyggeri, gør-det-selv projekter og huskøb.

På programmet var blandt andet en introduktion til tilstandsrapporter, hvilket passer godt til elevernes aktuelle undervisningsforløb, og et indblik i projektering af vvs og konstruktioner lige fra ingeniørarbejde til tegnearbejde med det formål at vise nogle af jobmulighederne inden for faget. De studerende mødte tre af vores HTX-uddannede medarbejdere, som hver især fortalte om deres vej til jobbet i Brix & Kamp, og at vejen til drømmejobbet sjældent er helt lige, men til gengæld fuld af værdifulde erfaringer. 

Vi er glade for at kunne åbne døren for de studerende og vise mulighederne inden for vores virksomhed og høre om deres interesser og syn på byggeri.