Brix & Kamp A/S har som en del af Indigo Konsortiet den seneste måned fortsat arbejdet på at færdiggøre Nyt Aalborg Universitetshospital og Sundhedsvidenskabeligt fakultet.

Mens størstedelen af Brix & Kamps medarbejdere har arbejdet hjemmefra, har vores faste hold i totalrådgiver Indigo Konsortiet været at finde på byggepladsen. Disse medarbejdere udfører fagtilsyn for somatik og serviceby for Region Nordjylland, samt for Sundhedsvidenskabeligt fakultet til Aalborg Universitet for Vejdirektoratet.

Nyt Aalborg Universitetshospital er et 170.000 m² nyt sygehuskompleks, som kommer til at betjene hele Region Nordjylland. Komplekset omfatter både somatik- og behandlingsbygning samt en serviceby. Det nye Sundhedsvidenskabelige fakultet opføres som en selvstændig bygning i nær tilknytning til Aalborg Universitetshospital, og er på knap 25.000 m², som indeholder faciliteter til universitetets lægevidenskabelige uddannelse. Brix & Kamp A/S udfører ingeniørrådgivning vedr. el-, vvs- og ventilationsinstallationer, herunder hospitals- og laboratoriefunktioner. Vi har været involveret i hele processen fra byggeprogram til nuværende tilsyn, både fagspecifikt og som tværfagligt koordinerende.

Indigo Konsortiet består af LINK Arkitektur, CREO Arkitekter, Schmidt Hammer Lassen Architects, NNE Pharmaplan, Oluf Jørgensen A/S, Brix & Kamp samt Royal Haskoning.