Beliggende på hjørnet af Hasle Ringvej og Randersvej i Aarhus opføres nu La Tour Tower, som bliver en af Danmarks højeste beboelsesejendomme. Med en højde på 94 meter kommer La Tour Tower til at strække sig hele 166 meter over havets overflade.

La Tour Tower bliver på ca. 23.000 m2 med fællesarealer, tagterrasser, erhvervsområde, butikker, underjordisk parkeringskælder og meget mere. Byggeriet har form efter et cirkelslag og opføres i varierende højde fra 7 og op til 28 etager og tagterrasser i forskellige niveauer.  

La Tour Tower er opkaldt efter det gamle Hotel La Tour, som i mange år lå på grunden indtil lukningen i 2017. Projektet blev oprindeligt startet af ejeren af Hotel La Tour, som arbejdede med projektet i flere år, og hvor jordbundsforholdene gav udfordringer til byggeriet. Aberdeen fonden AEROF, som arbejder med boligudviklingsprojekter i Norden, Tyskland og England, har nu overtaget La Tour-projektet.

La Tour Tower opføres i et samarbejde mellem bygherre Aberdeen Standard Investments, totalentreprenør KPC, Arkitema Architects og Brix & Kamp A/S. Brix & Kamp A/S står for ingeniørrådgivning på projektet, der omfatter samtlige tekniske installationer, indeklima og bærende konstruktioner inkl. den certificerede statiker opgave.

La Tour Tower forventes at kunne byde de første beboere velkomne i starten af 2023.