Fredag d. 21/6-24 kunne Neurorehabilitering Toftegården i Møldrup hejse kransen over deres nye tilbygning. Både beboere, medarbejdere og håndværkere var med til fejringen, som også blev markeret med velkomst af Centerleder Christina Dall Christensen og tale af Johannes Vesterby, formand for Ældre- og Aktivitetsudvalget i Viborg Kommune.

Tilbygningen kommer blandt andet til at indeholde en ny multisal, toilet og kontorfaciliteter. Projektet omfatter derudover også en mindre ombygning og renovering af eksisterende lokaler, som inkluderer køkken/alrum, opholdsrum, behandlerrum, værksted, administrative lokaler og have/uderum/udekøkken.

Neurorehabilitering Toftegården er et døgnbaseret rehabiliteringstilbud til voksne med erhvervet hjerneskade. Bo- og rehabiliteringstilbuddet består af midlertidige pladser, botilbud, dagtilbud og feriebolig. Udvidelsen betyder, at centret får bedre trænings- og aktivitetsfaciliteter, samt at det går fra at have 15 dagtilbudspladser til fremadrettet at kunne rumme 30 pladser.

Om- og tilbygningen er planlagt til at stå færdigt ultimo 2024.

Projektet er et samarbejde mellem bygherre Viborg Kommune, entreprenør Thyholm Murer, totalrådgiver Krogh Madsen Arkitekter og Brix & Kamp som ingeniør.