Et stigende elevtal har betydet, at Privatskolen i Frederikshavn nu er i fuld gang med at udvide skolen med en 850 m2 stor tilbygning, som bliver en selvstændig afdeling for eleverne i 7.-10. klasse. Tilbygningen kommer til at indeholde både klasselokaler og fælles arealer med plads til at arbejde både individuelt og i grupper, hvilket giver mulighed for at skabe et ægte studiemiljø for de ældste elever. Tilbygningen frigiver samtidig lokaler, som i stedet vil blive omdannet til it-undervisning for de yngre elever.

Foruden tilbygningen, renoveres og sammenlægges lokaler til et nyt fagområde for fysik- og naturfagsundervisningen – målet er at skabe et moderne undervisningslokale for både fysik-kemi i udskolingen og naturfag i mellemtrinet med fælles depotrum og fælles brug af udstyr.

Bag byggeriet, som forventes at stå færdigt til oktober 2020, står totalentreprenør Trigon, Arkitema Architects og COWI. Brix & Kamp A/S er bygherrerådgiver på projektet, og bistår Privatskolen i Frederikshavn med beslutnings- og arbejdsprocesser og sikrer arbejdets fremdrift. Derudover hjælper vi også med uafhængige vurderinger af alle projektets faser, som sikrer kvaliteten hele vejen igennem.