På nordspidsen af Danmark, omgivet af klitlandskab, ligger Ruths Hotel – et historisk badehotel i Skagen som årligt tiltrækker tusindvis af gæster. Ruths Hotel har løbende opgraderet deres faciliteter ud fra langsigtede behov – og denne gang er turen kommet til opførelsen af personaleboliger til 40-60 medarbejdere. Boligerne skal være med til at sikre, at Ruths Hotel fremadrettet kan fortsætte med at tiltrække kvalificerede og dedikerede medarbejdere.

De nye boliger kaldes Ruths Fællesskab og bygges med bæredygtighed for øje. Ruths Hotel ønsker en stærk grøn profil på byggeriet, og der vil derfor blive anvendt alternative og bæredygtige materialevalg fx træfacader og træfiberisolering, samtidigt med at der tænkes i levetider, bygbarhed, energiforbrug og fornuftig drift.

Ruths Fællesskab bliver på ca. 1.560 m2, fordelt på 7 enheder og et fælleshus. Boligerne placeres på Doggerbanke 3 i Skagen – en attraktiv beliggenhed som er tæt på både Ruths Hotel, indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser.  

LOOP Architects er totalrådgiver på Ruths Fællesskab. Brix & Kamp står for bygherrerådgivning.

Byggeriet planlægges at stå færdigt i løbet af 2024.

Visualiseringer: LOOP Architects