Første spadestik blev taget i går til Sparekassen Vendsyssels nye tilbygning af direktør Jan Skov og administrerende direktør Vagn Hansen.

Hovedsædet i Vrå udvides med 900 m2 for at skabe mere plads til Sparekassen Vendsyssels 125 medarbejdere, både i form af større kontorer og flere mødelokaler – den nye indretning og modernisering af hele bygningen bærer præg af en fremtidssikring af banken og har for øje, hvordan kunderne bruger banken i det daglige.

Sparekassen Vendsyssel har for nogen tid siden købt nabobygningen. Denne er efterfølgende fjernet for nu at give plads til at forlænge hovedbygningen med en vinkelbygning mod vest langs Østergade. Den originale Sparekassebygning fra 1924 jf. BBR er udpeget som bevaringsværdig, og den nye tilbygning opføres derfor i samme stil.

Brix & Kamp A/S har hjulpet Sparekassen Vendsyssel med tidligere projekter, og sammen med totalrådgiver Søren Nygaard fra Arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S i Hjørring har vi udarbejdet den nye bygning. Brix & Kamp A/S er ansvarlig for projektering, ingeniørfagene samt tilsyn med tilbygningen under udførelsen.

Sparekassen Vendsyssel kan fejre 150-års jubilæum i 2021 – tilbygningen forventes at stå klar dagen forinden, den 6. februar.