Med 94 meter og 28 etager har UNITY Aarhus nu nået sit højeste punkt og strækker sig mod himlen, og det blev i torsdags fejret med et flot rejsegilde for det unikke byggeri. Dagen blev fejret med manér med blandt andet taler af bygherrerepræsentant Michael Schumann fra Abrdn samt direktør Peter Poulsen fra KPC, lækre hotdogs og en sjælden rundvisning inde i byggeriet for arkitektfirmaet Arkitema Architects og os. Det blev også til en tur helt til tops, hvor vi kunne nyde den smukke 360 graders udsigt over smilets by og kig til både hav og grønne marker.

Byggeriet ved siden af det gamle vandtårn kaldes nu UNITY Aarhus, tidligere kendt som La Tour Tower. UNITY Aarhus består af 652 lejligheder fordelt på 23.000 m2 – boligerne varierer mellem 25-85 m2. Derudover får beboerne i UNITY Aarhus mange fælles faciliteter, såsom fitness, lounge områder, tagterrasse, café, vaskeri med mere. Byggeriet går fra 7 etager i den laveste højde på syv etager til 28 etager i den højeste, samt har tagterrasser i flere niveauer. UNITY Aarhus er planlagt til at stå klar i sommeren 2023.

UNITY er et nyt koncept, hvor den klassiske lejelejlighed møder hotelkonceptet. Hovedtanken er at skabe rammerne for en mere fleksibel livsstil, hvor alt man har brug for i hverdagen er samlet under et tag. Lejlighederne er møbleret af den britiske designer Tom Dixon, så meningen er, at man blot medbringer sine personlige ejendele og flytter ind.