Find energiforbedringer i din bolig og reducer dit forbrug

At få energirådgivning kan være mange ting, men en ting er sikkert, det er alt sammen aspekter af samme sag. Det handler om at spare penge og at få et bedre indeklima.

Vi opholder os mange timer i vores bolig, og det er essentielt, at indeklimaet er godt. I huse med dårlige isoleringsforhold kan der være problemer med høje varmeregninger, træk og kulde, eller med fugt og skimmel. Vi kan blandt andet hjælpe med at undersøge konstruktioner og isoleringsforhold for at finde roden til problemet.

En BedreBolig-plan giver dig overblikket

Med en BedreBolig-plan får du forslag til, hvordan du kan renovere og fremtidssikre netop din bolig på en energirigtig måde og ud fra dine ønsker.

BedreBolig-planen giver dig blandt andet information om dit hus og forbrug, liste over forbedringer og energibesparelser, og et samlet budget inkl. investeringer og besparelser.

Skal du bygge nyt hus?

Så er det vigtigt i god tid at få lavet en energiberegning, så du er sikker på, at bygningen kan overholde kravene i bygningsreglementet.

Derudover kan vi også være behjælpelige med at få alt i orden, så kommunen får, hvad de skal bruge for at lave byggegodkendelse.

Tilskud til energirenovering

Der er flere muligheder for at få tilskud, når du energirenoverer din bolig.

Mange energiselskaber yder tilskud til energibesparelser eller rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig.

Er din bolig opvarmet med el, kan du reducerede elafgiften på den del af dit forbrug, der ligger over 4.000 kWh om året. Det er, hvis din bolig er opvarmet med varmepumpe eller ganske almindelig elvarme.