Er du boligejer i et lille enfamiliehus, en ejerforening i midtbyen eller i bestyrelsen for en boligforening? Så ved du, at der altid er forestående vedligeholdelsesopgaver. Brix & Kamp A/S laver vedligeholdelsesplaner for mindre og større byggerier – en vedligeholdelsesplan kan dig give overblik, ro og sikkerhed for, at bygningen i mange år fremover vil være i god stand.

Har du svært ved at overskue, hvad der skal gøres, og spekulerer du over, om taget er slidt og utæt? Og hvad med revnerne i murværket? Og skal vinduerne skiftes eller males? Det bliver hurtigt et kapløb mod akutte lappeløsninger med store udlæg.

Vedligeholdelsen af ejendommen kan blive en gennemskuelig proces, der giver ro og økonomisk overblik. Vedligeholdelsesplaner giver et samlet overblik over bygningernes stand, fremtidige vedligeholdelser og økonomien hertil. Skal facaden renoveres om 5 år og vinduerne udskiftes om 20 år – skal der spares op og planlægges, så pengene er til rådighed, når tid er. Samtidigt skal almindelige, mindre vedligeholdelsesopgaver kunne udføres undervejs.

Det er vigtigt at huske, at det samlet set er billigere at lave løbende og fornuftig vedligehold end akut skadesafhjælpning. Langsigtet vedligeholdelsesplanlægning er således nøglen til at holde en ejendom i optimal stand, at undgå unødige skader og samtidig spare udgifter til nødreparationer.

Kontakt Brix & Kamp A/S for et uforpligtende tilbud.