Skal du bygge nyt hus eller lave omfattende renovering eller ombygning. Har du svært ved at overskue, om alt bliver udført som aftalt? At håndværkerne får talt sammen og at tempoet i byggeriet, renoveringen eller ombygningen holdes oppe? Så har du brug for Brix & Kamp A/S til at føre tilsyn.

Tilsynet er en vigtig del af byggeprocessen. Under hele byggeforløbet vil vi holde overblikket og tage hånd om tidsplan, budget, byggeregnskaber og mødeledelse. Derudover sikrer kommunikationen mellem dig og de involverede håndværkere eller entreprenør – kort sagt over alle de nødvendige faser af et projekt.

Det er af stor vigtighed, at der udføres et professionelt og grundigt tilsyn, således at fejl og mangler i byggeprocessen minimeres. Vi vil derfor regelmæssigt være tilstede ved byggeriet.

Gennem grundig planlægning, professionel styring og god kommunikation søger vi at etablere gode samarbejdsrelationer. Uanset opgavens størrelse har vi den erfaring og professionalisme, som skal sikre et godt byggeri.

Brix & Kamp A/S har stor erfaring i at udføre fagtilsyn – både på store og små byggerier.