I tvister eller byggesager med hårdknude i kommunikationen, kan du have stor fordel af at få foretaget syn og skøn. Syn og skønsmanden kan agerer mægler i sagen. Syn og skønsmanden bidrager med forskellig former for byggeteknisk rådgivning, som kan afdække tvistens omfang og tyngde.

Ved byggesager kan der ofte opstå situationer, hvor to eller flere parter bliver uenige. Vi oplever, at der hurtigt kan opstå konflikter. Særligt hvis du får udført et stykke arbejde, som ikke lever op til dine forventninger, eller ikke overholder kontrakten. Eller du som boligejer bliver uenig med din håndværker om kvaliteten af et stykke arbejde, og om en eventuelt ekstraregning er rimelig.

Det kan ende i forviklinger, misforståelser og uenigheder. Der kan fx være uenighed om, at der overhovedet er et problem, hvordan det skal løses, hvor meget det skal koste, og hvem der skal betale regningen.

Formålet med syn og skøn

Formålet med syn og skøn er, at begge parter får en uvildig vurdering fra en ekspert, som udelukkende vurderer på det udførte arbejde. Den byggesagkyndige kan afdække, om kvaliteten af det udførte arbejde er i orden, og udarbejde en rapport – en skønserklæring.

Hos Brix og Kamp A/S har vi stor erfaring med syn og skønssager, og har løst et utal af sager gennem de sidste mange år. Udfyld vores kontaktformular, vi kontakter dig altid inden for en arbejdsdag efter formularen er udfyldt og sendt. Der kan allerede i morgen være en aftale på plads med vores syn og skønsmand.